Swan ERP


Implementare   Procesul de implementare se desfasoara in urma unei analize temeinice a proceselor tehnice si economice ce se desfasoara in intreprindere.

   Pe baza acestei analize facute de specialistii nostri in colaborare cu specialisti din toate departamentele functionale ale clientului, procesul de implementare cuprinde urmatoarele etape:


  • Consultanta in vederea organizarii sistemului informatic; specialistii nostri analizeaza reteaua de calculatoare si software-ul instalat pe servere si pe statii; aplicatia ruleaza pe urmatoarele tipuri de sisteme de operare instalate pe server: Windows 2000 Server, Windows 2000, XP si Windows 7, Linux si Novell. Datorita complexitatii aplicatiei si volumului mare de date care se stocheaza in bazele de date se obtin rezultate optime (rapiditae in regasirea inregistrarilor, dublarea masurilor de protectie a accesului la aplicatie prin restrictionari de tip server, etc.) pe un sistem de operare tip server; configuratia minima recomandata: PIV, 2.8 GHz, 1 GB memorie. Pe statii configuratia minima este PIII 350 MHz.
  • Stabilirea impreuna cu clientul a adaptarilor care ar putea interveni in desfasurarea proceselor interne ale intreprinderii: adaptari in desfasurarea fluxurilor tehnologice (daca este cazul), in circuitul intern al documentelor.
  • Licentierea si instalarea aplicatiei se face pe un numar de clienti concurenti stabiliti de comun acord cu clientul, in functie de dimensiunea proceselor tehnice si economice ; se stabileste modelul de implementare si se configureaza aplicatia pe specificul clientului.
  • Specialistii nostri, cunoscand bine structura aplicatiei, se ocupa de preluarea informatiilor din structuri compatibile de date, daca este cazul
  • Pe parcursul operarii documentelor primei luni contabile asiguram asistenta, la sediul clientului daca este posibil, telefonic si prin e-mail, in finalizarea introducerii documentelor, inchiderii primei luni contabile si pentru analiza rezultatelor obtinute, atat prin prisma raportarilor contabile cat si al eficientizarii activitatii manageriale.